Over ons

Als professionele service gerichte zeezeilers zeilen wij zowel rond de Canarische Eilanden, de Middellandse- als de Caribische Zee. Bij ons geniet u een exclusieve, leuke en zonnige zeil- en/of duikvakantie in het helderblauwe water van de mediterrane of de Caribbean. Niet op een zeilboot of een zeiljacht, maar op een catamaran! Een unieke ervaring van zon, zee, plezier en zeilen met klantgerichte schippers in bezit van alle benodigde internationale papieren. Bij ons kunt u kiezen voor een privé reis waarbij het hele schip tot uw beschikking staat met elke dag een nieuw eiland aan de horizon. Zeilreizen zijn uitermate geschikt voor stellen, alleengaanden, gezinnen en groepen tot maximaal 6 personen. (grotere groepen in overleg). Wilt u een perfecte zeilvakantie en/of duikvakantie waarbij u actief meezeilt of wilt u gewoon lekker zonnen en luieren op het dek. Wij hebben zelf veel plezier in zeilen en kunnen dit op u overbrengen door middel van een zeilcursus op uw eigen niveau. Als U boten leuk vindt en graag eens op een unieke plek wilt overnachten, maar niet zo van varen houdt is er ook een mogelijkheid om Bed & Breakfast nachten te boeken. U kunt dan vanaf de boot na het ontbijt heerlijke uitstapjes op één van de eilanden maken.

Uw schippers: D.A.X. Neefjes en Yvonne van Stijn

Enige jaren geleden hebben wij besloten om ons leven op een andere manier in te gaan vullen. Beiden zijn we opgegroeid op en aan het water. De vrijheid die dat met zich mee brengt, blijft altijd trekken. Samen hebben we gekozen om een Zeil/Duik charterbedrijf te beginnen in het Caribisch gebied en/of Zuid Europa. Wij hebben er fantastische vakanties beleefd en willen anderen ook van dit gebied laten genieten.

We hebben de afgelopen jaren onze kennis vergroot door verschillende opleidingen te volgen en goed af te ronden:

  • Vaarbewijs
  • CWO 1,2 en 4
  • MCA/RYA ( Royal Yachting Association) Yachtmaster Offshore

Met deze kennis op zak mogen en kunnen we overal ter wereld op een goede en verantwoorde manier zeilen en varen. Doordat D.A.X. ook PADI Divemaster is, is het ook mogelijk om vanaf ons schip onder begeleiding te duiken.